Producten

Welkom op onze productpagina! Hier vind je een selectie van de unieke en stijlvolle producten die we hebben gemaakt van hard plastic afvalmateriaal. Bij onze circulaire designstudio zijn we gespecialiseerd in het upcyclen van dit materiaal tot hoogwaardige en duurzame producten, waardoor we bijdragen aan een circulaire economie.

We blijven ons assortiment voortdurend vernieuwen en uitbreiden met nieuwe en innovatieve circulaire producten. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je iets unieks en duurzaams in handen krijgt, dat bovendien een positieve impact heeft op onze planeet.

Neem gerust een kijkje bij onze producten en ontdek de mogelijkheden van hard plastic upcycling. Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Bedankt voor je interesse in onze circulaire designstudio en onze producten. Samen kunnen we het verschil maken in de strijd tegen afval en voor een duurzame toekomst.

Circulaire maanlamp

Deze maanlamp is gemaakt van gerecyclede CD- en DVD hoesjes. Door de aard van het materiaal is elke lamp nét iets anders. Stuur ons een bericht voor meer vragen, of als je interesse hebt om een circulair lichtpuntje in jouw huis te hebben. Prijs: €299,-


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

Advertentie
%d bloggers liken dit: